Nya serier!

Nu när Gravid! finns i handeln, så väntar somliga vänner ivrigt på fortsättningen, om att vara småbarnsförälder och så vidare. Någon sådan kommer inte. Anledningen till det är att jag helt enkelt inte tycker att det är tillnärmelsevis lika jobbigt att ha barn som att vänta barn.

Gravidserier bygger till största delen på igenkänningshumor, att jag tagit situationer som ofta upplevs som jobbiga och vridit till dem lite. Vem tycker att det är skojigt att läsa om barn som sover gott om nätterna? Jag kommer i alla fall inte på något roligt att rita om det. Dessutom finns det redan flera serier om små barn, till exempel
Baby Blues.

Så följande serier kommer att handla om helt andra saker än att vara gravid, eller om situationer från min vardag som kanske inte är så roliga ur igenkänningsvinkeln men som varit roliga för just oss. Först ut är en liten berättelse från sommaren 2007. Dottern älskade historien om de fyra stora, stora elefanterna som utmanade de fem små, små myror på trumpetblåsartävling. Sensmoralen är förstås att även om fyra elefanter ser mycket mer ut än fem små myror, så är alltid fem små myror FLER än fyra stora elefanter.


Sagostund


Vinstvykortet


Billigast hittills:

Boken finns tydligen på CDON, och kostar just nu bara 103kr där! De kan inte tjäna så många kronor på varje bok. Men tipsa gärna vänner och bekanta om detta!

http://cdon.se/b%c3%b6cker/oswald%2c_karin/

Vidare ber jag alla hålla tummarna för mig.
Om Akademibokhandeln väljer att ta in boken, så kan jag nå ut över hela landet!


Biblioteket!

Stadsbiblioteket i Uppsala tar in min bok!

Hurra!!!

Boken i Gävle!

Nu finns min bok på Bokia i Gävle!
Coooolt!

Jag har redan flera nya serieidéer som jag skall teckna, scanna in och lägga upp här om ett par veckor då jag får tillgång till en scanner igen. Välkomna tillbaka!


Tävla om en bok!

Min väninna Weronica har en trevlig och välbesökt blogg där hon tipsar om vackra ting, vardagslyx och allt möjligt som förgyller vardagen. Ibland har hon tävlingar, och under dagen kommer man att kunna tävla om en egen gravidseriebok. Välkomna dit!

http://www.enmammasdag.com/weronica/


Den här tårtan bjöd jag på igår, då jag hade releaseparty för boken!


Nu är det tomt i arkivet!

Nu, kära läsare, har jag inga bilder kvar i arkivet. Men kanske tecknar jag något nytt och lägger upp då och då, så titta gärna in ibland!

Kom också hit på måndag för att läsa om hur du kan vinna ett exemplar av boken.

Fyra månader tog resan från att min vän Patrik tyckte att de små blyertsteckningarna jag gjort till ett par vänner borde bli en riktig bok, tills jag fick en kartong proppfull av mina egna böcker. Det har varit en rolig och spännande upplevelse!

Tack till alla som har följt med och kommit med glada tillrop under vägen!

Hälsningar från Karin


Familj!


Lycka


På måndag...

... kommer ni att kunna tävla om en bok.
Men innan dess har jag ytterligare några teckningar att bjuda på, så titta in!

Moderkakan


Leverpastej


RSS 2.0